Mat og drikke lag din egen blogg om mat og drikke eller matblogg

surdeig.no startside

Surdeig.no Vi tror at brød er mer en bare mel, frø og vann. Det handler om og lykkes med å lage noe selv.

Brød & Korn startside

Brød & Korn Opplysningskontoret for brød og korn arbeider for økt kunnskap og interesse for å bruke korn- og brødvarer.

kakeprat.no startside

Kakeprat.no Et felles initiativ fra Dr. Oetker – kjent for lekker bakedekor og bakeprodukter verden over – og TLC.

 
detsøteliv.no startside

Detsøte liv Her vil du finne mange gjennomprøvde kakeoppskrifter av god kvalitet! Det er tatt med både nye og tradisjonelle kakeoppskrifter.

krem.no startside

Krem.no Her finner du ingen cupcakes med pastellfargede smørkremer, men basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter.

 
 

Cake Please Bloggen ble opprettet som følge av Hele Norge Baker. Jeg startet å blogge for og inspirere andre til å bake. Oppskriftene er alt fra enkle til litt mer avansert. Jeg prøver å skrive oppskriftene så enkle som mulig så det er lett å følge dem.

DanSukker Her kan du boltre deg i mengder av oppskrifter for å få inspirasjon. Du finner alt fra det siste nye til sesongrelaterte oppskrifter, bakverk, syltetøy, drikker og spennende retter fra hele verden.

Good Cupcakes Good Jeg er en evig sjokoholiker og har en tendens til å lage mye med sjokolade som en av ingrediensene. Andre favoritter er sitron, kirsebær, blåbær og bringebær. Ellers prøver jeg gjerne alt ihvertfall en gang.

Mammas Bakeri Velkommen til min lille bakeblogg. En 4 barns mammas bakeglede som har blitt både hobby og lidenskap.

Miss Dahls baked love Jeg har alltid vært opptatt av mat og er spesielt svak for alt som er søtt. En av mine største gleder er å dele det jeg lager med de som står meg nær og nå ønsker jeg å dele min glede og lidenskap med dere.

Mors hjemmebakte Her finner du alltid inspirasjon, tips, råd og oppskrifter til velsmakende hjemmebakst. Du kan stille spørsmål til våre bakere og konditorer, og delta i aktiviteter.

Møllerens Er Norges ledende merkevare innenfor hjemmebaking. Gjennom våre produkter ønsker vi å skape bakeglede og bidra til et vellykket og smakfullt resultat hver gang.

Regal Er et velkjent varemerke for mel, kakemikser, brødmikser, bollemikser, vafler og pannekaker. Basisen i Regals produkter er mel og produktene kjennetegnes av trygge ingredienser med høy kvalitet og mye bakeglede!

Sukkerfeen Jeg heter Caroline, er 30 år og driver denne siden fordi jeg elsker å bake og pynte kaker!Jeg liker å prøve ut nye oppskrifter og å sette min egen vri på dem. Jeg drømmer om å en dag få gitt ut en oppskriftsbok.

Tine Her finner du mange gode oppskrifter på både gjærbakst og kaker.