drikkeglede.no startside

DrikkeGlede.no Brus, vann og øl skaper glede og livskvalitet for hundretusener av nordmenn.

vinforum.no startside

VINFORUM Norges ledende tidsskrift om vin siden 1986. Her finner du bladets nettsider.

norske vinklubbers forbund

NVKF.no Norske Vinklubbers Forbund, en interesseorganisasjon for norske vinklubber.

 
Vinmonopolet Startside

Vinmonopolet I tillegg til vareutvalget finner du også masse god produktinformasjon og lærestoff.

Husets vin Startside

Husets vin Her vil du finne en lettbent og ujålete tilnærming til vinens verden.

 
 

1001 øl Dette prosjektet handler om å prøve nye øl, spennende øl, utradisjonelle og tradisjonelle øl, gode øl, sære øl og ikke minst, mange øl. Totalt 1001 øl.

Dn.no Vinguiden Mange gode artikler og informasjon om vin og vindistrikter.

Høyt Skum Har hovedfokus på øl, i form av hjemmebrygging, anbefalinger og generelle nyheter om øl i Norge og omegn.

Mat & Vinnett En blogg om mat og vin.

Norbrygg Er en forening for alle med interesse for hjemmebrygging i Norge. Vi er en demokratisk, fri og uavhengig organisasjon som har som formål å fremme hjemmebryggerkunsten i Norge.

Norsk Vinfagskole Den eneste offentlig godkjente fagskolen innen vin- og brennevin i Norge, og tilbyr en komplett fagutdanning i tillegg til ølkelnerutdanning og kurs.

Tommys ølblogg Dette er en blogg der jeg skriver primært om egne tester av øl, men jeg deler også erfaringer rundt min hobby – ølbrygging.

NSU Norsk Sommelier Utdannelse er i dag Norges ledende på utdannelse av vinkelnere. Skolen ble etablert i 2002 og er i dag drevet og eiet av Ken Canaiolo Engebretsen og Dan Lystad.

Vinofil Min verden består av vin mer eller mindre døgnet rundt, enten gjennom smakinger i Norge og utlandet, studier hjemme eller når jeg holder vinkurs. Så langt er det gått at mitt offisielle mellomnavn faktisk er Vinofil!

Ølakademiet Øl er for mange kultur og tradisjon og det med all grunn. Ølet har vært vår viktigste kulturdrikk i tusener av år og svært gledelig ser vi at ølet har fått sin plass og drikkes til både hverdag og fest.

Ølportalen Siden ble startet av 6 ølbloggere som mente det var på høy tid å samle nyheter om øl på én side. Her vil finne daglige nyhetssaker og artikler om hva som rører seg i bransjen.