alternativ.no helse & livsstil Alternativt Startside

Alternativ.no Helhetlig helse, alternativ behandling og livsstil.

nifab.no helse & livsstil Alternativt Startside

Nifab.no Statlig infotjeneste om alternativ behandling.

nfkeh hypnose helse & livsstil Alternativt Startside

NFKEH Norsk Forening for Klinisk Evidensbasert Hypnose.

 
magasinet visjon helse & livsstil alternativt Startside

Magasinet Visjon Inspirasjon til et helhetlig liv. Spiritualitet, økologi, selvutvikling, helse og filosofi.

kjerringrad.org helse & livsstil alternativt Startside

Kjerringrad.org Norsk nettsted om kjerringråd fordelt på mange forkjellige kategorier.

 
 

Abthir Alternativ Behandling Universell Hvit Tids Healing er en urgammel universell healingskunst. Den gir oss muligheten til å arbeide med en målsøkende healing, gjennom tid og rom.

Amed Er et nettsted som setter fokus på det meste innenfor alternativ behandling. Nettstedet skal være en base for deg som søker etter informasjon om emnet.

Astrate Inspiration Drives av Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. De underviser i livsendrende, spirituelle verktøy for kommunikasjon med englene – samt hvordan kommunisere på et dypt åndelig nivå. Dette gjør de i fellesskap gjennom utdannelsen de har grunnlagt og driver, Astarte Inspirasjon. I tillegg skriver de bøker og holder inspirerende foredrag og workshops over hele verden.

Feldenkraismetoden Er en alternativ behandlingsform basert på bevegelsesterapi og en kombinasjon av meditasjon, yoga, Alexanderteknikken, fysiske øvelser og uttøyning. Teknikken tar sikte på å innprente nye mønstre i hjernen. Da skal fysiske bevegelser kunne utføres på en sunnere og mer effektiv måte.

Forskning.no Alternativ behandling Artikler og informasjon om alternativ behandling .

Heksedoktoren Her finner du tips og triks som kan forebygge eller bedre diverse helseproblemer med naturlige ingredienser og teknikker.

NFKH Norsk Forbund For Klinisk Hypnose er et forbund for hypnoterapeuter som benytter hypnosevi terapeutisk arbeid med sine klienter.vPå våre sider kan du lese om hypnose, og hva hypnoterapi kan hjelpe for.

Nfl (Norsk forening for Lysstimulering) Lysstimulering er en komplementær tilnærming til alminnelig medisinske eller pedagogiske utfordringer. Våre metoder tar sikte på å stimulere den enkeltes iboende ressurser, blant annet ved lys- og lydstimuli eller ved lys og psykoterapi.

NMFT Norsk Forening For Musikkterapi gir muligheter for utvikling og endring gjennom et musikalsk og mellommenneskelig samarbeid mellom terapeut og klient. Prosessen er ofte ressursorientert og fokuserer på aktuelle mål innen helsefremmende arbeid, behandling, rehabilitering og omsorg.

Refleksologi.net Er ment å være et nettsted hvor du finner artikler og lenker til informasjon og nyheter om bl.a. alternativ medisin. Hovedfokus vil være på behandlingsformene soneterapi og refleksologi.