matportalen helse & livsstil kosthold Startside

Matportalen.no Informasjon om mat og helse fra offentlige myndigheter.

Ung.no - kosthold helse & livsstil kosthold Startside

Ung.no – kosthold Side med informasjon om mat og kosthold for unge.

mylog helse & livsstil kosthold Startside

Mylog Gratis ernærings og treningsdagbok med avansert statistikk.

 
Grete Roede helse & Livsstil kosthold Startside

Grete Roede Vår forretningsidé handler om å hjelpe mennesker til å få et bedre liv i en sunnere kropp.

Dr. Fedon Lindberg helse & livsstil Kosthold Startside

Dr. Fedon Lindberg Riktig kosthold, kombinert med mosjon og sunt levesett, helt avgjørende for vår helse.

 
 

Bramat.no Er en uavhengig kunnskapsbedrift som i tillegg til å utvikle og drifte nettstedet BraMat.no yter rådgivende tjenester innen kosthold, trening og helse.

Fitnessbloggen Er med over en million besøk i måneden Norges desidert største trenings- og kostholdsnettside, og ønsker å være det stedet hvor flest mulig finner den kunnskapen og inspirasjonen de trenger for å ta kontroll over sin egen kropp.

Folkehelseinstituttet mat og helse Informasjon om miljøgifter og andre stoffer i mat, matallergier og hvordan du kan melde fra om reaksjoner til Matallergiregisteret.

Frukt.no Opplysningskontoret for frukt og grønt arbeider for å øke forbruket av frisk frukt, bær, grønnsaker og poteter i Norge.

Helsedirektoratet Ernæring Direktoratests nettsider om kosthold og ernæring.

Helsenorge kosthold og ernæring Sunn og variert mat er viktig for helse og trivsel. Sammen med fysisk aktivitet kan et riktig kosthold også redusere risikoen for utvikling av en rekke livsstilssykdommer. Her finner du artikler om anbefalt kosthold.

Kalorikalkulator Her kan du fylle inn opplysninger om deg selv og få regnet ut kaloribehovet.

Kostplanlegger Gratis kostholdsprogram på nett med kalkulatorer, matvaretabell, oppskrifter, inspirasjon m.m.

Lavkarbo.no Nettstedet for deg som er nysgjerrig på et kosthold med lite karbohydrater. Enten du sverger til Atkins, Lindberg, Sears eller Poleszynski, så vil du alltid ha noen å spørre eller diskutere med i dette forumet. Ved å registrere deg som medlem kan du skrive din egen dagbok, lese andres dagbøker og være med i brukergrupper. Det er absolutt ikke bare karbohydrater som blir diskutert, men alt om kosthold, oppskrifter, kosttilskudd, trening, selvutvikling og helse generelt.

Norsk tidsskrift for ernæring Artiklene fra papirutgaven blir publisert på våre nettsider like etter at abonnentene våre har fått utgaven i postkassen.

Næringsinnhold.no Nettside med informasjon om næringsinnhold i forskjellige matvarer.

Slankenett.no Vi har som formål å være en objektiv ressurs for personer som ønsker å gå ned i vekt. Vi henter vår informasjon fra ulike kilder som vi anser passende og tilstreber til enhver tid å informere om hvilke kilder som er brukt i sakene vi publiserer. Slankenett støtter ikke en spesiell slankemetode eller teori, og man kan derfor oppleve at våre artikler har motstridende informasjon med hverandre, dette er fordi vårt mål er å samle fagstoff som representerer et så bredt utvalg som mulig av metoder og ressurser tilgjengelig på markedet.