Finn Dine Nettbutikker

 

Nettbutikker, den behagelige handleturen

Markedet for Nettbutikker er enormt, og nye Nettbutikker ser kontinuerlig dagens lys. Hvor behagelig er det vel ikke å sitte hjemme i godstolen og gjøre sine innkjøp og få varene sendt direkte hjem? Det er naturlig nok slik med Nettbutikker som med andre butikker at kvaliteten varierer. Det kan være lurt å ta noen forholdsregler når man skal handle på nett. Forbrukerombudet har laget noen gode anbefalinger som bør følges ved handel i Nettbutikker. Informasjonen finner du på nedenfor.

 

Forbrukerombudet falske Nettbutikker StartsideForbrukerombudet gir deg på denne siden en oversikt over Nettbutikker som er falske og driver med svindel. Det kan være lurt å sjekke her før du handler i Nettbutikker du ikke har handlet før.

Nettbutikker sikkerhet ved handel i nettbutikk StartsideForbrukerrådet Gir informasjon om valg av butikk, sikker betaling og rettigheter. Dette er alle viktige hensyn som må tas når du skal handle i Nettbutikker.

Importkalkulator kalkulatorer StartsideImportkalkulator Her finner du tollvesenets kalkulator for import av varer. Med den kan du regne ut hvor mye varene vil koste med toll og avgifter ved import til Norge.

posten nettbutikker informasjon Startside

Posten har laget en egen oversikt over norske Nettbutikker. Siden heter Norges Nettfavoritter, og alle Nettbutikker som er registrert må oppfylle en del kriterier for å ivareta trygg netthandel.

 

Søk Nettbutikker


 
Populære Nettbutikker

 

Komplett.no

komplett.no nettbutikker elektronikk Startside

Zalando

zalando nettbutikker klær & sko Startside
 

QXL

qxl nettbutikker diverse Startside