En Nyttig Start

Fra tid til annen har man behov for informasjon om saker man  til hverdags ikke er opptatt av. Der er i slike situasjoner vi håper at denne siden skal kunne hjelpe deg på vei.

Om du trenger et webkamera for å se været ved klagemuren i Jerusalem, trenger hjelp til å søke på nett, trenger hjelp til å forberede konfirmasjonen eller du har behov for å finne bruksområde for en medisin fra felleskatalogen, da kan du bruke disse sidene.

Velg kategori i menyen eller bruk søkefeltet for å finne det du leter etter. Søk som blir gjort her vil være spesifikke i forhold til innholdet på sidene.

 
Her har vi  gjort et utvalg av nyttige lenker

Gjerrigknark.com rabatter & tilbud nyttig StartsideGjerrigknark.com Gir deg oversikten over gratisting, kuponger, give-aways, rabatter, vareprøver og konkurranser! Her burde det være mulig for de fleste å finne noe interessant.

Klikk.no nyttig tester StartsideKlikk.no – tester Presenterer tester av alt fra mat og drikke til biler. Hva du enn skal kjøpe, kan det være lurt å ta en titt innom her for å sjekke hva du bør satse på.

 

SSB statistisk sentralbyrå konsumprisindeksen på startsiden promenade.no

Konsumprisindeksen Indeksen utarbeides av Statistisk sentralbyrå og oppdateres månedlig. Du for eksempel regne ut indeksregulering av husleie, eller sjekke hva 100 kroner i et tidligere år tilsvarer i dag.

 

Villa SolstuaEn blogg om restaureringen av en staselig sveitservilla fra 1890-årene.

Gjør et Nyttig Søk


 

Vegvesenet – webkamera

Nyttig webkamera fra statens vegvesen på startsiden promenade.no

Sukker.no – dating

sukker.com nyttig datingside på startsiden promenade.no

Store Norske Leksikon

Store Norske Leksikon nyttig oppslagsverk på Startsiden Promenade.no