Startside for Økonomi

 

Kort om Økonomi

I følge Wikipedia er økonomi et ord av gresk opphav. Økonomi består av ordene oikos; hus og nomos; lære som da blir husholdning. Og økonomi forekommer i forskjellige størrelser og former. Her skal vi ikke gå nærmere inn på begrepet, men du kan lære mer om selve definisjonene på økonomi hos Wikipedia, SNL og Ordboka. Vi skal heller konsentrere oss om å gi deg lenker til gode sider hvor du kan finne hjelp til det som berører din økonomi i hverdagen.

 
Nyttige Økonomi Kalkulatorer

Bilkostnadskalkulator                       Låneevnekalkulator

Boliglånskalkulator                           SIFOs referansebudsjett

Boligverdikalkulator                          Skattetrekkskalkulator

Importkalkulator                              Sløsekalkulator

del regning økonomi Startside Promenade.noDelregning.no er en gratis tjeneste hvor man kan registrere utgifter som skal deles med andre. Du kan invitere flere og alle kan legge inn sine utgifter og bestemme hvem de skal deles med. Tjenesten holder så styr på hvem som skylder hva hvor mye. Tjenesten har også en iOS og Android app.

alt om fond økonomi startside Promenade.noAltomfond.no er som navnet sier en side som gir deg svar på alt som har med fond og fondssparing å gjøre. Du finner en fondshåndbok, ordbok og mange interessante artikler og forklaringer. Alle forklaringer er gjort på en enkel og lettfattelig måte slik at  folk flest kan skjønne innholdet.

 
Søk Økonomi


 
Siste Økonomi Nyheter