nabolag.no Eiendom bolig Startside

Nabolag.no Nettsted som gir deg nyttig og underholdende informasjon om alle nabolag i alle tettsteder i Norge.

Vi i Villa eiendom bolig Startside

Vi i Villa Få inspirasjon og råd til din bolig.Les våre artikler, diskuter i vårt forum eller spør våre eksperter. Alt om hus og hage.

Boligpluss.no eiendom bolig interiør Startside

Boligpluss Her finner du smarte idéer og enkle løsninger. Full av kreative ideer og enkle gjør det selv-tips.

 
Utleiemegleren eiendom bolig Startside

Utleiemegleren Norges største profesjonelle utleier av boliger, og kjenner prisnivået i markedet. Gjennom oss kan du stole på at du betaler en riktig leie for boligen.

Huseiernes Landsforbund bolig eiendom Startside

Huseierne.no Huseiernes Landsforbund (HL) er en landsomfattende interesseorganisasjon for eiere av hus, leiligheter, sameier, borettslag og gårdeiere.

 
 
Hytte & Fritidsbolig

Hussoppen Norsk Hussopp Forsikring (NHF) er et kundeeid skadeforsikringsselskap som ble stiftet i 1938. NHF har som det eneste forsikringsselskap i Norge spesialisert seg på råtesopp- og insektskader i hus.

Hytte Her finner du artikler og informasjon om hytte og fritidsbolig.

Hyttebutikken Er en spesialisert faghandel i hyttemarkedet der produktkunnskap og service er viktige kriterier.

Hyttemagasinet er magasinet for en ny generasjon hytteeiere; for deg som har kjøpt ny hytte eller for deg som har overtatt familiehytta. Vi gir deg inspirerende og nyttig hyttestoff, enten du allerede har hytte eller drømmer om å bli hytteeier.

Hyttetorget Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Våre produkter er dominerende fordi vi alltid har satset på kvalitet og god service. 20 års erfaring i hyttemarkedet har gitt oss kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt i klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer.

Lightup.no Norsk nettbutikk som har som mål å kunne levere alt det du trenger av belysning til din bolig og hytte.

Sparelys.no Nettbutikk som selger Led lamper og pærer, solcellepanel, batterier og utstyr både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogn.

Varmefag Det er både trygt og enkelt å handle hos Varmefag. Med over 60 butikker fra sør til nord er Varmefag Norges største fagkjede for peiser og ovner.

Til Huset

Alt til bolig Nettstedet for deg med bolig. Her finner du informasjon og råd til oppussing og fornying av ditt hus eller leilighet.

Boligplanlegger Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus.

EcoConsult AS Offisisell distributør i Norge for Panasonic og Tonon Varmepumper. I tillegg til disse merkene fører vi kjente merkevarer som IVT og Bosch. Kun produkter av høyeste kvalitet tilpasset vårt tøffe miljø går gjennom «nåløyet» hos oss.

Hafa Baderom Vi på Hafa synes at alle har rett til et fint og smart baderom som ikke behøver å koste en formue. Vår katalog er fylt med mengder av inspirasjon til baderommet.

Lightup.no – Innebelysning Norsk nettbutikk som har som mål å kunne levere alt det du trenger av belysning til din bolig og hytte.

Lunehjem.no Nettbutikken tilbyr en allsidig miks av tidløse og spennende produkter. Vi legger vekt på skandinavisk design og interiør.

NOR-TRAPP Har lengst erfaring med rendyrket trappe-produksjon i Norge. Vår fagkunnskap og håndverks-tradisjon strekker seg tilbake til 1946, og gir kunden trapper av unik kvalitet og ut-forming.

Sigdal kjøkken Sigdal har produsert kjøkken gjennom 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker.

Varmefag Det er både trygt og enkelt å handle hos Varmefag. Med over 60 butikker fra sør til nord er Varmefag Norges største fagkjede for peiser og ovner.

Til Hagen

Alt til bolig Nettstedet for deg med bolig. Her finner du informasjon og råd til oppussing og fornying av ditt hus eller leilighet.

Gardena Leverer alt som gjør livet i hagen enklere og mer komfortabelt. Intelligente vannløsninger, alt til plenhold, verktøy til tre, buskpleie og jordbearbeiding.

Hage.no Her finner du mange artikler og mye informasjon om hage og utemiljø.

Hageblogger.no Her finner du en oversikt over norske hageblogger.

Hobbydrivhus.no Velkommen til Norges største utvalg av lagerførte kvalitetsdrivhus og lysthus! Vi har også et stort utvalg av LED plantelys og alt av tilbehør til drivhus og hage!

Lightup.no – Utebelysning Norsk nettbutikk som har som mål å kunne levere alt det du trenger av belysning til din bolig og hytte.

Plantasjen Plantasjen er den ledende kjede innen hagesentersegmentet i Norge, fordelt på butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Vakrehager.no Her finner du mange artikler og mye informasjon om hage og utemiljø.

Nyttig

Anbudstorget Tilbyr gratis formidling av anbud og prisforespørsler for oppdragsgiver/innkjøper. Tjenesten er finansiert av leverandører som tilbyr sine tjenester og som mottar anbudsvarsling fra oppdragsgivere/innkjøpere.

Anticimex Vi skaper trygge og helsevennlige innemiljøer gjennom inspeksjoner, garantier og forsikringer og arbeider innen områdene næringsmiddelhygiene, skadedyrkontroll, brann og bygningsinspeksjoner.

Boligmesse Gjør Din Bolig Bedre messene arrangeres i 21 av våre største byer og er landsdekkende fra kristiansand i sør til Alta i nord. Alle «Gjør Din Bolig Bedre» messene følger et skreddersydd konsept som gjennomføres etter samme mal i hele landet.

Boligplanlegger Med boligplanleggeren kan du designe et enkelt rom eller lage en plantegning for et helt hus.

Byggeregler Alt på ett sted og alltid oppdatert. Her finner du alle relevante regler, veiledninger og hjelpemidler til bygningsregelverket i plan- og bygningsloven.

Forbrukerrådet Bolig Hjelp og tips om kjøp, salg, oppussing, bygging og mer.

Gjør Det Selv Vi er Nordens eneste magasin til dem som vil bygge og reparere i hjemmet. Her finner du lenker til utførlige byggeveiledninger og detaljerte instruksjoner om alt fra garasjer, kjøkken, uthus og terasser. Lær hvordan du sparer tusenvis av kroner på håndverkere og energiforbruk, les de grundige testene av kvalitetsverktøy og få gode tips til innredning og reparasjoner.

Kjøkkenplanleggere Her finner du forskjellige web baserte verktøy for å planlegge kjøkkeninnredningen.

Reklamasjonsnemnda for Eiendomsmeglingstjenester Er en nemnd for behandling av tvister du som privatperson kan møte ved kjøp eller salg av bolig gjennom et foretak som er medlem i klageordningen.

Tilboligen.no Stor nettbutikk med produkter til hus, hytte og hage.

Tomtefesterforbundet Tomtefesterforbundet er en interesseorganisasjon for tomtefesterne i Norge. De stadig nye lovforslagene gjør hverdagen for tomtefesterne krevende og uforutsigbar. Hver nye lov kan få store konsekvenser for hus/hytteeierne, ikke minst økonomisk.

Meglere

Aktiv Eiendomsmegling Våre kontorer tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurdering, utleievirksomhet, prosjektmegling og næringsmegling. Vi fokuserer på å gi kundene personlig oppfølging og en forutsigbar salgsprosess.

DNB Eiendom Tilbyr tjenester innen salg av bolig og fritidseiendommer, salg av leilighetsprosjekter og rådgiving i forbindelse med omsetning av fast eiendom.

EiendomsMegler 1 Markedslederen blant landets eiendomsmeglere. Vi har 800 ansatte fordelt på 150 kontorer i Norge som driver megling innenfor områdene bolig, fritidseiendom, prosjekteiendom og næringseiendom.

Estate Hver boligtransaksjon er unik. Derfor skal du velge en unik megler når du skal selge din bolig. Vi tør påstå at våre Meglere kan gi deg den unike opplevelsen det er å selge din bolig.

GARANTI Eiendomsmegling En av landets største eiendomsmeglerkjeder med 31 kontorer. Vi selger alle typer eiendommer og tilbyr meglertjenester av høy kvalitet innenfor all eiendomsformidling. Vi har utviklet spesielt gunstige markedsprodukter for borettslagsboliger.

Gårds- og småbruksmegleren Din samarbeidspartner ved salg av gårdsbruk, småbruk og vanlig bolig på landet.

Krogsveen Har spesialisert seg på eiendomsmegling siden 1975. Vi skal være det selvfølgelige førstevalget gjennom å gi våre kunder en enestående opplevelse!

Landbruksmegleren Har mange års erfaring med formidling og rådgivning i landbruket. Vår styrke er stor kunnskap om landbruket, trygghet og nettverk. Dette vil vi bruke som engasjerte samarbeidspartnere for våre kunder.

PRIVATmegleren Er eiendomsmeglerkjeden til Nordea bank Norge ASA.

Selg Bolig Selv Er en profesjonell eiendomsmegler på nett. Vi tilbyr alt du trenger for å selge din eiendom privat til de beste prisene på markedet.

SelgPrivat.no Vi leverer en komplett boligsalgstjeneste for deg som ønsker selge uten megler.