Europeiske reiseforsikring forsikring Startside

Europeiske Forsikringsselskap som har spesialisert seg på reiseforsikring.

Nordea Liv Forsikring Startside

Nordea  Gir deg og din familie trygghet om det utenkelige skulle skje.

Help Forsikring Startside

Help gjør advokattjenester tilgjengelig for folk flest på en helt ny måte.

 
Tryg Forsikring Startside

Tryg Vi arbeider for at bekymringer ikke skal stå i veien for våre kunders hverdag.

Codan forsikring Startside

Codan Tilbyr alle typer skadeforsikring til privat- og bedriftsmarkedet.

 
 

Bil-forsikring.no har som mål at du enkelt og raskt skal få den beste bilforsikringen, som vil si best pris ut ifra ditt forsikringsbehov.

Bobil forsikring Det kan lønne seg å velge riktig selskap når man skal forsikre bobilen. Vi kan tilby deg en av markedets beste og billigste.

Eika Vi forsikrer din bolig, fritidsbolig og innbo. I tillegg til ansvarsforsikring kan du få delkasko- og kaskoforsikring på biler og andre kjøretøy. Skal du på reise dekker vi reiser på inntil 60 dager på reiser i hele verden. Med en god personforsikring kan du føle deg trygg på at du fortsatt kan ha økonomi til å leve som normalt om noe skulle skje. Vi har også forsikringspakker for ungdom som flytter hjemmefra.

Forsikringsportalen.no Tilbyr en virtuell markedsplass hvor dedikerte kundebehandlere fra ulike forsikringsselskaper konkurrerer om å gi våre brukere det beste totaltilbudet.

Gjensidige Våre forsikringer er basert på den lange erfaringen vi har med skader og forsikring. Slik er du best mulig dekket for alt som kan skje i livet ditt.

if Som kunde i If vil vi at du skal føle deg trygg med ditt valg av forsikring og forsikringsselskap. Vi vil også at det skal lønne seg for deg som kunde å velge If. Derfor tilbyr vi våre eksisterende og nye kunder en rekke fordeler, som If Pluss og Egenandelskonto for privatpersoner og If Login for privat- og bedriftskunder.

Nemi Forsikring Gode produkter, gunstige priser, raske skadeoppgjør, full oversikt over dine forsikringer på min side og månedlig betaling uten tillegg i pris.

Norsk Forsikring Nettside som sammenligner norske forsikringsselskap for at du skal finne de beste avtalene. De er en uavhengig tredjepart som lager oversikter med henvisning til søknadssjema hos de aktuelle aktørene.

Storebrand Tilbyr behandlingsforsikring i det norske og svenske bedrifts- og privatmarkedet, skadeforsikrings- og personrisikoprodukter til det norske privatmarkedet og personalforsikring og pensjonsrelaterte forsikringer i det norske bedriftsmarkedet.

Totalanbud Forsikring Finn de beste og billigste forsikringene! Sammenlign selskapene – helt gratis!

Vardia Forsikring Vardia tilbyr komplette forsikringsløsninger til utvalgte grupper. Er du i vår målgruppe vil du mest sannsynlig oppleve å få en positiv overraskelse ved å snakke med oss.Våre rådgivere kan hjelpe deg med forsikringer som passer din livssituasjon.

 
 

Flere forsikringselskaper