Norsk friidrett sport annen sport Startside

Norsk friidrettsforbund NFIF leder all organisert friidrett i Norge.

Norges ishockeyforbund sport annen sport Startside

Norges Ishockeyforbund  Nyheter, statistikk og resultater.

Norges bokseforbund sport annen sport Startside

Norges bokseforbund Organiserer all amatørboksing i Norge.

 
Norsk Orientering sport annen sport Startside

Norsk Orientering Informasjon om forbundet, terminlister, resultater, lover og regler og forskjellige former for orientering.

Norges Skøyteforbund sport annen sport Startside

Norges Skøyteforbund Nyheter, informasjon om grener og landslag, lover og regler, terminlister, resultater og statistikk.

 
 

Innebandy (internasjonalt også kjent som floorball (engelsk)Salibandy (finsk) og unihockey (tysk)) er en lagsport som spilles med kølle og plastikkball på en bane med 50 cm høye vant.

Kampsport Norges Kampsportforbund (NKF) er det niende største særforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu og wushu er de fremste konkurranseidrett.

Maraton.no Oversikt over maratonløp, terminlister og resultater.

NGTF Norges Gymnastikk- og Turnforbund er landets eldste særforbund. Den største delen av forbundets medlemmer er barn og ungdom som er med på gymnastikk- og turnpartier i sine lokale foreninger.

Norges Danseforbund Frivillig organisasjon som organiserer dans i Norge. Danseforbundet er medlem av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité dans er blant de største idrettene i Norge når det gjelder jenteidrett og ungdomsidrett.

Norges Roforbund Nettsidene til roforbundet med informasjon og nyheter.

Norges Seilforbund Vi skal ivareta interessene til alle seilforeningene og alle seilere i alle kategorier.

Norges Skytterforbund Norges Skytterforbund er et særforbund under Norges Idrettsforbund og Olympiske Komitè (NIF).

Norges Svømmeforbund Er en organisasjon som skal arbeide for at alle mennesker gis muligheter til å utøve svømmeaktivitet ut fra sine ønsker og behov.

Padling Er eneste magasin i Norge som ene og alene omhandler padling og padleopplevelser, en aktivitet som er i stadig sterk vekst.

Triathlon.no Triatlon er en multisport som består av svømming, sykling og løping. Distansene for hver disiplin varierer, men de avvikles alltid i denne rekkefølgen.