golferen.no sport golf Startside

Golferen.no Nyheter, turneringer, reiser og utstyr.

Golfsiden.no sport Golf Startside

Golfsiden.no Norges store, uavhengige golfportal.

Norsk golf sport golf Startside

Norsk Golf Offisielt magasin for Norges Golfforbund.

 
Norges golfforbund sport golf Startside

Norges Golfforbund Tilrettelegger for golftilbudet til barn, unge, bredden, og toppidrettssatsingen.

golfnews.no sport golf Startside

Golfnews.no Norges Golfportal. Kanskje Norges beste og mest oppdaterte nettside for golf!

 
 

Golf.com Ditt spill er vår lidenskap. Vi hjelper nesten 6 millioner spillere med å få mest mulig ut av spillet sitt. Råd og veiledning fra verdens Topp 100 lærere. Tilgang til de mest profilerte personligheter og golfbaner. Mer om utstyr og reise enn noen annen golf publikasjon.

GolfDigest.com Vi deler råd om hvordan du spiller, hva du skal spille, hvor du skal spille.

Golfinside.com startside for golfere. Her finner du mange linker og videoer. Prøv vår teoritest.

Golfmagasinet.no Norsk golfmagasin med siste nytt fra det 19. hull. Pluss mye mer!

Golfregler.com Det bør alltid være en utvikling. slik bør det også være i golf, og vi må jo bare erkjenne – det er stor utvikling! Man finner på mye rart, men alt er ikke lovlig!

Golf.se Velkommen til det svenske Golfforbundets webportal. Den fremste digitale informasjonskilden om svensk golfsport.

Golfserie.no Norges beste golfserie for bedriftsalg og vennelag!

Norges Minigolfforbund Minigolf er en sport for all uansett alder og fysisk form. Det er viktig å ha tålmodighet, konsentrasjonsevne, og ballfølelse. Minigolf er en konsentrasjons-sport og kan sammenlignes med biljard, der man må ha veldig nøyaktige treff på kulene.

NSG Norsk Senior Golf (NSG) er en selvstendig og uavhengig organisasjon for kvinnelige og mannlige golfspillere, som er medlemmer av norske golfklubber tilsluttet Norges Golfforbund (NGF). Damer i kalenderår fylte 50 år, og herrer i kalenderår fylte 55 år, kan være medlem.

Zensor.no Skal du ta Grøntkort for golf? Zensor.no er portalen for deg som ønsker å teste dine teorikunnskaper i golf. Her kan du teste dine kunnskaper både innen regler og etikette. Spørsmålene er utformet i samarbeid med Norges Golfforbund og er lagt opp på samme måte som de du vil møte på teorieksamen.