Norges Cykleforbund sport sykkel Startside

Norges Cykleforbund Jobber aktivt for å fremme sykkelsporten i Norge.

procycling.no sport sykkel Startside

Procycling.no  Norges ledende sykkelnettsted med nyheter og informasjon.

Syklistenes landsforening sport sykkel Startside

Syklistenes Landsforening  Arbeider for at sykkelen skal bli løsningen i hverdagen.

 
Sykkelnytt sport sykkel Startside

Sykkelnytt Norsk nyhetsside om sykkel og sykkelsport fra inn og utland.

Sykkelmagasinet sport sykkel Startside

Sykkelmagasinet Skriver om landeveissykling, terrengsykling og BMX.

 
 

Bike Magazine Vi presenterer terrengsykling som ingen annen publikasjon. Vi fanger sportens personligheter og trender ved hjelp av innsiktsfulle kronikker og gode fotografier.

Birken Birkebeinerrittet, populært kalt Birken, er verdens største terrengsykkelritt målt etter antall deltagere. Rittet starter på Rena og har målgang ved Håkons Hall i Lillehammer. Det er 92km langt og ritt-traséen går for det meste på grusvei, i tillegg noe asfalt og partier med sti/traktorvei. Birkebeinerrittet ble arrangert første gang i 1993.

Cyclingnews Siden starten i 1995, har Cyclingnews vokst til å bli en verdensledende internettside for sykkelsporten. Siden er lidenskapelige sykkelfans første valg for nyheter, løpsresultater, teknologi, dekning av løp, fotografier, intervjuer, funksjoner, dagbøker, videoinnhold, fitness og forum.

Cycling.tv Her finner du live og on demand TV/video fremvisning av sykkelløp.

Feltet.dk Siden 2006 har feltet.dk vært Skandinavias største internettportal innenfor sykkelsporten. Siden er for alle sykkelfans samt tidligere og nåværende utøvere.

Merlot Sykkelturer  Vi arrangerer både sykkelturer i gruppe med reiseleder og individuele turer for dem som ønsker seg en sykkelferie på egen hånd. Enten du velger gruppetur eller individuell tur sørger vi for at bagasjen blir fraktet fra sted til sted så du slipper tung oppakning på sykkelen.

Nordsjørittet Dette er et 9-mils sykkelløp som går fra Egersund i sør til sykkelbyen Sandnes i nord. Løypa går gjennom skog og terreng, langs Nordsjøveien, over den vestlandske hovedvei og på Kongeveien – med andre ord i flott natur. Du bestemmer selv tempo, ambisjoner og hvor ofte du tar hvilepauser. Det eneste kravet vi stiller er at du bruker hjelm.

Sykkelsportbloggen Her finner du tips til vedlikehold av sykkelen, produktnyheter, produkttester, omtaler, treningstips og resultater fra lokale ritt.

Syklingens Verden Gir deg info om stort og smått i norsk og internasjonal sykling hver dag, år etter år etter år.

UCI Det internasjonale sykkelforbundets nettsider med informasjon og nyheter.